Krimi

2022.11.13. 07:30

Kis híján halára vertek egy 15 hónapos csöppséget Ógyallán

A család ragaszkodik az állításához, miszerint senki sem verte meg a kisgyermeket. Azonban az orvosok teljesen más véleményen vannak, sosem láttak még ilyet.

Forrás: Instagram

Rejtélyes körülmények között szenvedett életveszélyes sérüléseket egy mindössze egyéves és három hónapos ógyallai kislány. A szülők maguk vitték be a kórházba a picit, hogy segítséget kérjenek - írja a Ripost.

A pici nyakát, testét és arcát is véraláfutások és kék foltok borították, még az orvosok is ledöbbentek, amikor megpillantották. Így nem tehetek mást, minthogy bent tartották és riasztották a rendőrséget.

"Ilyen kiterjedésű sérülésekkel egy páciensnél a gyermekosztályon még az elmúlt évtizedekben nem találkoztunk. Az ügy érzékenységére való tekintettel további részleteket nem árulhatunk el" - közölte az érsekújvári kórház.

A kéthetes kórházi ellátásnak köszönhetően az állapota már stabil és felélénkült. Az orvosok pedig már abban is biztosak, hogy nem egyszerre szerezte a sérüléseit, hanem több alkalommal.

Az édesanyja azonban továbbra is azt állítja, hogy nem verték meg a pici lányt. Elmondása szerin az esti műszakjukból hazatérve látták meg a sérüléseket a párjával, majd azonnal kórházba vitték. A családnak egyébként van egy kisfia is, akin nem voltak láthatók sérülések jelei.

"Állítólag az egész testén verés nyomai láthatók, de senki nem verte meg. Amikor ez fokozatosan az egész testét elborította, kórházba hoztam. Én sem tudom, mi lehet ez. Minden nap átöltöztetjük, átpelenkázzuk, észrevettük volna" – nyilatkozta az anya.

Mint kiderült, a szociális hivatal már korábban is foglalkozott a családdal. A komáromi rendőrség kínzás gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!