Tragédia

2022.08.07. 05:50

Barátai szeme láttára zuhant a halálba a 14 éves fiú a hullámvasútról

A mentősök sem tudták megmenteni az életét. A szülei még csak nem is sejtették, hogy merre járt.

Kedden éjszaka saját sorsát kísértette meg egy fiatal fiú. Valószínűleg szórakozásból többedmagával az éjszaka közepén a kerítésen átmászva osont be a doveri Pencester Gardensbe - írja a Ripost. A bezárt vidámparkban aztán a hat fiatal alaposan körülnézett.

Már hajnalodott, amikor a 14 éves fiú úgy döntött, vakmerőségét azzal fogja bizonyítani, hogy felmászik a hullámvasútra. Csakhogy nem volt elég óvatos, és amikor a magasba ért megcsúszott, majd lezuhant.

Hangos szirénázás ébresztette fel a közelben élőket. A 75 éves Catherine Dennison nyugdíjazott kompmunkás elmondta, hogy csak akkor látta meg a nagy számú mentősöket és rendőröket, amikor kilépett az otthonából.

"Beszéltem egy fiatal fiúval, aki azt mondta, hogy látta, mi történt. Azt mondta, hogy egy fiú felmászott az egyik hullámvasút vázára, és a barátai hiába mondták neki, hogy szálljon le, nem hallgatott rájuk, és azután a fiú elvesztette az egyensúlyát" – nyilatkozta.

Egy másik helyi lakos a következőket mondta megrendülten: "Ez annyira szörnyű. Annyira sajnálom az édesanyját, az édesapját és a barátait, akik látták mi történt..."

A mentősök hiába rohantak a helyszínre, a kritikus állapotú fiatal életét vesztette. A kenti rendőrség megerősítette, hogy a halálesetet nem tekintik gyanúsnak. Jelenleg vizsgálja a tragikus eseményhez vezető körülményeket. A vidámpark az incidens után zárva maradt – számolt be róla a Daily Star. 

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!