Bulvár-celeb

2021.10.24. 13:19

Okkultista gyilkosság áldozata lett egy 15 éves fiú

Egy mágikus szimbólummal szerette volna az orosz nő megjelölni mostohafiát, a szertartás azonban félresikerült.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Őrizetbe vett az orosz rendőrség egy 29 éves sportolót, Maria Korneevát, aki a rendőrség szerint meggyilkolta párja mostohafiát. A férfit szintén elfogták a rendőrök.

Az 52 éves Vladislav Tsykunov azt állítja, hogy új barátnőjével egy ötágú csillagot, vagyis egy pentagramot akartak a 15 éves Roman Fedulov hátába vésni. A férfi képtelen volt nézni az okkult rituálét, így kiment megvárni a végét – számolt be róla a Daily Star.

„Elővett egy kést, hogy egy pentagramot véssen a hátába. Én figyelmeztettem, hogy vigyázzon, meg ne ölje. Azt mondta, nem öli meg, csak elkábítja, én addig a kocsiban vártam rájuk. Majd jött csodálkozó szemekkel, és döbbenten közölte, hogy a fiú meghalt. A sokktól meg sem tudtam szólalni”

– mondta a férfi a rendőröknek.

A gyerek holttestét végül Zemenki községe mellett, egy elhagyatott kútba dobták október 13-án.

A rendőrök több okkult felvételt is találtak a lakásban a házkutatás során. Ráadásul mikor bejelentették a fiú eltűnését, akkor a mostohaapa önként jelentkezett a gyermek utáni keresésre, hogy elterelje a gyanút magáról. Cipőjén azonban megtalálták a gyerek vérfoltjait.

A férfi állítólag erősen érdeklődött az okkultizmus iránt, ugyanis régebben arra használta a ”fekete mágiát„, hogy helyrehozza a korábbi házasságát. Egykori feleségétől született vér szerinti gyermeke is, a mostohafiút azonban a rendőrség szerint elrabolhatta a férfi.

A nő eközben azt állítja a nyomozóknak, hogy párja végzett a gyerekkel, és tagadja az ellene felhozott vádakat. A rendőrség folytatja az ügy kivizsgálását, hogy pontot tehessenek a szörnyű szertartás végére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!