Krimi

2021.09.12. 08:00

Gyomorforgató helyről került elő az elrabolt Andrea holtteste

A 34 éves nő épp a gyermekét vitte óvodába, amikor a két férfi lecsapott rá.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A szlovák rendőrség szerint Andrea Vlčekovát öt évvel ezelőtt két férfi rabolta el a galgóci óvoda elől, ahová a kisebbik fiát vitte. A helyi média szerint most állt be fordulat az ügyben, a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség ugyanis hétfőn értesítette Andrea édesanyját, miszerint lánya már nincs életben.

A szlovák nyomozók június végén házkutatást tartottak egy mezőgazdasági területen, ahol a nő férje is jelen volt. A házkutatás során a férfi ideges lett, ami a nyomozóknak is feltűnt.

Ezt követően a lépcsők alatt találtak egy hordót, és miután levették a tetejét, rettenetes bűz csapódott ki belőle. A hordó tartalmát, köztük emberi maradványokat, laborvizsgálatra küldték, amely során megállapították, hogy az eltűnt Andrea földi maradványai kerültek elő.

A jelek szerint a testét savban oldották fel.

A hordót abban az épületben találták meg, ahol az emberrablók átadták a nőt a megrendelőnek, aki nem volt más, mint Andrea férje, Miroslav Vlček. A férj állítólag vaslánccal verte a nőt, amiért az más bűncselekmények ügyében ellene vallott.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!