mindent megmutat

2021.04.18. 21:02

A híres modell 56 évesen vetkőzött meztelenre és még mindig hibátlan

40 év után újra ledobta a textilt a híres modell. Nem bántuk meg....

Forrás: Instagram

Paulina Porizkova 16 évesen már olyan világmárkák modellje volt, mint a Chanel, a Versace, a Dior és az Oscar De La Renta. Akkoriban amikor nagyon ismert volt, be is vállalt egy meztelen fotózást is, de az elmúlt 35 évben ilyet nem tett.

Idén aztán megtört a jég. Annyira kiakadt azon, hogy Elizabeth Hurley meztelen képein sokan felháborodtak, mondván ennek a korosztálynak már nem ízléses mutogatnia magát, hogy ledobott mindent és egy teljesen pucér kép alatt osztotta meg gondolatait a közösségi oldalán.

Ez pár hónappal ezelőtt történt, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy a Vogue szerkesztőinek ezek a képek indították be a fantáziájukat. A cseh származású szupermodell utoljára közel 40 évvel ezelőtt villantott pucér testet, akkor a német Vogue címlapján szerepelt, ez pedig most megismételte, ám ezúttal a Vogue cseh változatának címlapján pózol – vette észre a life.hu.

 

 

A képeket elnézve, bátran megtehette, hogy levetkőzött. Paulina Porizkova alakja még most is a huszonévesekével vetekszik.

Fotó: Life.hu / Vogue

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!