Bulvár-celeb

2023.06.01. 07:00

Mi van itt? Újabb álompár int búcsút egymásnak

Az Exatlon szőke bombázója és szerelme már a családalapítást tervezte.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Úgy indult minden, mint egy tündérmesében, Szabó Franciska azt érezte, élete szerelmét találta meg, de mostanra eltűntek a Dominikkal közös fotók. 

Franciska, az Exatlon 3. évadának szókimondó, szenvedélyes Bajnoka a forgatás után nem sokkal Amerikába költözött, ahol domina pankrátor lett a női ligában. S amikor a karrierje már szépen alakult, a szerelem is rátalált. Az amerikai Dominikkal már a családalapítást tervezték, de most a jelek arra utalnak, hogy vége a kapcsolatuknak.

 

Szabó Franciska

A szexi pankrátor novemberben még boldog szerelemről mesélt:

Szinte az első mondattól annyira egymásra hangolódtunk, hogy már a találkozás előtt erős kötelék alakult ki közöttünk. Pár nap múlva elvitt vacsorázni és azóta már nincs is kérdés, egyforma az értékrendünk, a gondolkodásunk. Ő egy klasszikus férfi, udvarias, úgy kezel, mint egy királynőt. (...) Őrülten szerelmes vagyok! Már most arról beszélünk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket és jöhet a családalapítás is lassan 

- mesélte akkor Szabó Franci a Borsnak. 

Azóta eltűntek a boldogságot hirdető közös fotók, hiába görgettünk vissza egészen tavaly augusztusig. Hogy mi történhetett a szerelmesek közt, még homály fedi.

Hogy milyen jellegű fotókkal kedveskedik még Franciska a rajongóknak, kiderül a Ripost cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!