Bulvár-celeb

2022.11.18. 20:37

Megrázó vallomást tett a Hospice-ház nővére: ezt mondják a betegek, mielőtt meghalnak

Kiderült, mit mondanak a haldokló betegek, mielőtt véget ér a szenvedésük.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Chinnapong

Drámai és egyben szomorú vallomást tett egy ápolónő, aki egy olyan Hospice-házban dolgozik, ahová a nagyon beteg emberek kerülnek haláluk előtt. Julie McFadden Los Angeles egyik ilyen intézményében gondozza a betegeket már öt éve. Előtte tíz évig dolgozott egy kórház intenzív osztályán. A nővér úgy döntött, hogy tapasztalatait megosztja a közösségi médiában ezzel is felkészítve, felvilágosítva a hozzátartókat a halálra.

– A legrosszabb, amit valaha tettem, hogy a Hospice-házba jöttem dolgozni. A legjobb része a munkámnak az, amikor a betegeket és a családokat a halálról és a haldoklásról oktatom, emellett érzelmileg és fizikailag is támogatom őket - mesélte történetét a The Sun-nak a nővér - írja a Bors.

Julie nemrég az egyik TikTok-videójában arról beszélt, mit mondanak az emberek a haláluk előtt. – A legtöbb ember mond valamit, mielőtt meghal.

 

Általában azt mondják, "szeretlek", de vannak, akik rég elhunyt szüleiket szólítják meg.

 

Julie egy másik videóban a haldoklás folyamatáról beszélt nyíltan és őszintén, erőt adva ezzel sok hozzátartozónak. – Az aktív haldoklási fázis tünetei közé tartozik az eszméletvesztés, a légzés megváltozása, a foltosodás és a váladékozás. Ezek normálisak és nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. A testünk gondoskodik magáról az élet végén, s minél kevésbé avatkozunk be, annál jobb - tanácsolta a híres nővér, akinek profilját csaknem 1,1 millióan követik TikTok-on.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!