ha ez igaz...

2021.08.24. 14:55

Megdöbbentő dolgot állít a nyomozó az eltűnt Maddie McCann szüleiről

Goncalo Amaral, aki Madeleine McCann eltűnése ügyében folytatott nyomozást vezette, többször is azt állította, hogy Kate és Gerry McCann a fő gyanúsítottak. Szerinte a pedofil Christian Brücknert hamisan vádolják.

An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Goncalo Amaral folyamatosan sértegeti a Maddie McCann szüleit, már nem először állítja bizonyítékok nélkül, hogy ők a bűnösök kislányuk eltűnésében. A német Bildnek azt mondta,

Christian Brücknert hamisan vádolják, a nyomozó szerint semmi köze Maddie eltűnéséhez. Elmélete szerint a kislányt senki sem rabolta el, ez csak a szülők által megrendezett színjáték.

Kate és Gerry McCann jogi útra terelték a dolgot.

A 61 éves nyomozó azok után állítja ezt a szörnyűséget a szülőkről, miután Brückner háza alatt egy hangszigetelt bunkert találtak a rendőrök egy házkutatás során. A férfi valószínűleg itt akarta elrejteni, vagy rejtegette is Madeleine McCannt – írja a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!