Bulvár-celeb

2021.06.09. 11:50

Újabb titokra derült fény: ekkor döntötte el Harry, hogy Lilibetnek fogja hívni kislányát

Vasárnap megszületett Meghan és Harry második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. A névválasztás hatalmas port kavart, az egész világ felkapta a fejét, vajon mit szól a királynő, hogy a hercegi pár az ő becenevét adta gyermekének.

Co-Chair Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, gestures as he speaks onstage during the taping of the "Vax Live" fundraising concert at SoFi Stadium in Inglewood, California, on May 2, 2021. - The fundraising concert "Vax Live: The Concert To Reunite The World", put on by international advocacy organization Global Citizen, is pushing businesses to "donate dollars for doses," and for G7 governments to share excess vaccines. The concert will be pre-taped on May 2 in Los Angeles, and will stream on YouTube along with American television networks ABC and CBS on May 8. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Harry és Meghan a Lilibet nevet adták kislányuknak, mely II. Erzsébet királynő beceneve volt. Bár sokan azt gondolják, hogy Harry azért adta ezt a nevet kislányának, mert békülni szeretne a királynővel, valójában nem így van. A sussexi herceg már azelőtt tudta, hogy így szeretné hívni leendő kislányát, mielőtt megismerkedett volna Meghannel – írja a Mirror nyomán a life.hu.

Azt nem tudni, hogy Harry és Meghan tájékoztatta-e a királynőt lányuk születése előtt, hogy a Lilibet nevet szánják neki, de a bennfenntesek szerint valójában Harry már évekkel ezelőtt jelezte ezt a szándékát a királynőnek.

„Harrynek mindig is csodálatos kapcsolata volt nagymamájával, ami még bizarrabbá teszi, hogy az utóbbi pár évben mindent megtett annak érdekében, hogy veszélyeztesse ezt a kapcsolatot. Hihetetlenül szoros kapcsolatban álltak egymással, nagyon mély és személyes beszélgetéseket folytattak Harry gyerekkorától egészen a közelmúltig”

– mondta egy ismerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!