kettős élet

2021.06.12. 07:20

Lehull a lepel Diana titkáról, merészebb volt, mint hittük

A hercegnő mindig is egyedül érezte magát a királyi családban. Úgy tűnik, volt egy titkos része is az életének.

La Princesse Diana Spencer (Lady Di) et le chanteur lyrique Lyuciano Pavarotti lors d'un concert "Pavarotti and Friends", Modena, 12/09/1995. Italie ©Marcello Mencarini/Leemage (Photo by MARCELLO MENCARINI / Marcello Mencarini / Leemage via AFP)

Forrás: AFP / Marcello Mencarini

Fotó: Leemage via AFP

Diana hercegnőről jól tudjuk, hogy nem volt szabálykövető természete. Olyannyira nem, hogy egyszer még a palotából is kiosont, hogy szórakozzon a Queen frontemberével, Freddie Mercury-val.

A hercegnő gyakran mutatkozott művészekkel, akik keresték is a társaságát
Fotó: AFP

Mint kiderült, a zenész jó barátságot ápolt Anglia két műsorvezetőjével, Cleo Rocosszal és férjével, Kenny Everett-tel. A műsorvezető hölgy könyvében számolt be arról az estéről, amikor a szívek királynője is csatlakozott hozzájuk. Férjével és Mercury-val éppen pezsgőztek, amikor Diana meglátogatta őket – írja a Femina. Úgy döntöttek, hogy London egyik melegbárjában buliznak egyet.

Mivel a lesifotósok lépten-nyomon figyelték Dianát, Kenny ruháiba öltöztették a hercegnőt. Állítólag Diana fehérbort és sört ivott azon az estén. Az álca bejött, senki sem ismerte fel azon az estén a hercegnőt.

Címkék#bulik#Diana

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!