Bulvár-celeb

2021.05.06. 15:21

Botrány van készülőben! Ezt tervezi Meghan Markle és Harry herceg

Harry és Meghan nem adják fel szabadságharcukat: újból kiadják azt a könyvet, amivel már eddig is nagy botrányt okoztak.

Britain's Prince Harry (L) and his financee US actress Meghan Markle (R) arrive to attend a reception for Invictus Games at Australia House in London on April 21, 2018. - The Invictus Games is the only international sporting event for wounded, injured and sick (WIS) servicemen and women, both serving and veteran. The 2018 edition of the Games will be held in Sydney in October. (Photo by Alastair Grant / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Alastair Grant

Fotó: AFP

Tavaly nyáron jelent meg A szabadság nyomában című könyv, ami – nem hivatalosan – Meghan naplója alapján készült az angol királyi családban eltöltött napjairól.

Az óriási botrányt keltő könyv néhány hónap múlva kiegészített fejezetekkel újra a boltok polcaira került. Az új részekben a Megxit óta eltelt időszakról, és Harry Fülöp herceg temetésén tett látogatásáról olvashatunk majd titkokat. Amik vagy igazak, vagy nem, mert eddig Meghanék összes tényfeltárása hemzsegett a ferdítésektől.

Nem hagyják magukat, újabb botrány várható...
Fotó: AFP / Michele Spatari

 

De a bennfentesek – a könyv szerzőinek sajtósa – szerint a könyv újabb kemény csapást jelent majd a Buckingham-palotára. Ugyanis a temetésen olyan atrocitások érték Harryt, amik sokakat kellemetlen helyzetbe fognak hozni – írta a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!