nehéz volt

2021.04.15. 05:05

Szívszorító döntést hozott Michael Schumacher felesége

Még a világbajnok baleset előtt vásárolta meg a család a Genfi-tó melletti otthonuk közelében lévő lovas tanyát, ám a tragédia után sok évvel Corinna Schumacher úgy döntött, megválik tőle.

Formula-One driver Michael Schumacher and his wife Corinna poses for photographers as they arrive for the GQ gala 'Men of the Year' in Berlin on October 29, 2010. AFP PHOTO / BRITTA PEDERSEN GERMANY OUT (Photo by BRITTA PEDERSEN / DPA / AFP)

Fotó: AFP / DPA / Britta Pedersen

Akkoriban az volt a terv, hogy a tanyát felújítják, és a sportoló ide vonul vissza, a sors azonban másképp akarta.

A hatalmas birtokot most 5,87 millió euróért, azaz több mint két milliárd forintért árulja a család,

ugyanis az már biztos, hogy Schumacher egészségi állapota miatt nem tudják ott élni majd az életüket – írja a Bunte nyomán a life.hu.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Schumacher család az utóbbi években eladja az egyik ingatlanját, Corinna ugyanis korábban norvégiai téli nyaralójuktól is megvált, valamint 35 millió euróért eladta a magángépüket is.

Borítókép: Michael Schumacher és felesége Corinna, 2010-ben Berlinben, a 'Men of the Year' gálán Fotó: AFP / DPA / Britta Pedersen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!