eladott egy luxusvillát...

2021.01.23. 20:44

Eva Rezesova négy ember halálát okozta, most több száz millió forintból új életet kezdett

Az ittasan 4 emberéletet követelő baleset okozója állítólag új életet kezdett.

Scandal-prone daughter of a Slovakian millionaire Eva Varholikova-Rezesova is escorted by a Hungarian police officer from a court-room in the Pest county court in Budapest on August 23, 2012. Three people were killed and one severely injured in a car crash yesterday in northeastern Hungary that according to media reports involved Varholikova-Rezesova. AFP PHOTO / FERENC ISZA / AFP PHOTO / FERENC ISZA

Forrás: Ripost / AFP

Fotó: FERENC ISZA

Eva Rezesová két év után eladta horribilis összegért árult villáját: a luxusingatlanért 900 ezer eurót, vagyis 320 millió forintnyi összeget kapott.

A 2012-ben négy emberéletet követelő baleset okozója egy titokzatos fiatalemberrel költözött új lakásába – írta a Blikk nyomán a Ripost.

A kassai milliomosnő – aki az apja után örökölt hatalmas vagyont – luxusautójával 170 km/órás sebességgel, ittas állapotban rohant bele egy szabályosan közlekedő Fiat Puntóba az M3-as autópályán. A vétlen autó sofőrje és utasai mind meghaltak, Eva karcolásokkal megúszta a karambolt.

Rezesová hat évet töltött börtönben, végül 2018-ban szabadult. Hazaérkezése óta állítólag normális életet él, ideje nagy részét a gyermekeivel tölti, felhagyott a féktelen bulizással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!