halloween

2020.10.30. 08:05

Szerencsétlen állat! Műanyag töklámpásba szorult a feje egy szarvasnak

Csak állatvédők segítségével tudott megszabadulni a fejére szorult műanyagtól a szarvas. Az egyesült államokbeli New Yersey állam egyik városában történt a furcsa baleset.

Forrás: Shutterstock

New Yersey államban Montclair állatmentőit riasztották, amikor aggódó helyiek észrevették, hogy egy szarvas feje beszorult egy sütőtök-dekorációba. A kiérkező állatvédőknek sikerült egy hálóval befogni az állatot, majd videóra vették a kiszabadítást.

A szarvas eleinte mozdulatlanul ül, majd ahogy a segítségére siető állatvédők lehúzzák a fejéről a tököt, elkezd rúgdosni és hadonászni. Végül a hálóból kiszabadulva az erdőbe rohant.

Az állatmentők egyetértettek abban, hogy a szóban forgó sütőtököt megtartják maguknak, mint szuvernírt – írja a Fox News.

Az internetes oldal szerint 2017-ben is volt két hasonló eset, amikor tökbe szorult két szarvas feje, az egyiknél ráadásul úgy gondolják, hogy legalább kilenc napig tarthatott ez az állapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!