ennyi volt

2020.10.26. 18:55

Mi lehet a baj vele? Brad Pitt barátnője visszament a férjéhez...

Hosszú hetek óta először látták együtt a férjével Nicole Poturalskit, pedig eddig úgy tűnt, hogy Bradet választotta...

US actor Brad Pitt attends a photocall on August 29, 2019 for the film "Ad Astra" during the 76th Venice Film Festival at Venice Lido. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Alberto Pizzoli

Augusztusban derült ki, hogy Brad Pitt új párt talált magának, a nála majdnem 30 évvel fiatalabb Nicole Poturalski személyében. A német modellről aztán kiderítették, hogy házas, de nyitott házasságban él, ezért a férjét nem zavarja, hogy Brad is udvarol neki -írja a Ripost.

Ám ahogy teltek a hetek, egyre biztosabbnak tűnt, hogy Pitt lesz a befutó, és Nicole elhagyja a férjét. Most viszont a csinos Nicole visszatért Berlinbe és a férjével, Roland Mary-vel vacsorázott. A páros láthatóan nagyon jól érezte magát,

így felmerül a kérdés, hogy mi lesz Braddel?

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nico (@nico.potur) által megosztott bejegyzés,

Két lehetőség van: Nicole továbbra is két vasat tart a tűzben, és hol az egyik férfival, hol a másikkal tölti az idejét. Vagy pedig maradt a jól megszokott párjánál, és nem kéri a világ egyik legszexisebb pasiját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!