Magánéleti titkok

2020.09.20. 20:37

Charlize Theron elárulta, miért nem randizott már öt éve (videó)

A világhírű színésznő élete férfi nélkül is kerek egész.

Charlize Theron dél-afrikai színésznő az amerikai filmakadémia 11. Kormányzói-díjainak kiosztóján a hollywoodi Dolby Színházban 2019. október 27-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Nina Prommer

Charlize Theron évek óta nem él kapcsolatban, de nem is igazán vágyik rá. Erről a 45 éves színésznő kolléganője, Drew Barrymore show-jában mesélt írja a hirado.hu.

Volt egy-két találkozó, de öt éve lassan nem randiztam senkivel. Őszintén mondhatom, hogy nem vagyok magányos. Először is ott vannak a gyerekeim, és az nem azt jelenti, hogy ez kárpótol vagy kevésbé vagyok érdekelt valamiben. Szülőnek lenni nagyon sok munka. A nap végén, amikor ágyba bújok, azonban sosem érzem, hogy másképpen kellene lennie próbálta körülírni a színésznő, hogy ő tulajdonképpen egyedülálló anyaként, férfi nélkül is egy kerek egész életet él.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=173&v=7PPV_V4c7OQ&feature=emb_logo

Charlize már sokszor szembesült azzal, hogy az emberek nem igazán értik meg az álláspontját, de látszólag ő ezt már elfogadta. A halhatatlan gárda sztárja legutóbb Sean Pennel élt együtt, akivel 2015-ben szakított. A színésznő két gyermeket fogadott örökbe, Jackson 8, August pedig 4 éves.

Borítókép: Charlize Theron dél-afrikai színésznő az amerikai filmakadémia 11. Kormányzói-díjainak kiosztóján a hollywoodi Dolby Színházban 2019. október 27-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!