franchise

2020.08.27. 10:26

A Top Gun még tartogathat meglepetéseket

Sorozatban gondolkodnak a készítők.

Actor Tom Cruise makes a surprise appearance in Hall H to promote “Top Gun: Maverick” at the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 18, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

Több mint harminc évet kellett várni, mire a Top Gun folytatást kapott Top Gun: Maverick címmel, ezzel azonban átszakadhat a gát, és

sorban jöhetnek az újabb filmek, amelyekben Tom Cruise vadászpilótaként kadétokat oktat,

és egyébként móresre tanít mindenkit, aki vesztére a levegőben tartózkodik – írja a hirado.hu.

A ScreenRant szerint a filmet gyártó Paramount stúdió franchise-ban gondolkodik, mert a Tom Cruise & vadászgép képlet annyira jól működhet, hogy érdemes hosszú távon tervezni.

A filmes portál úgy véli, több mint beszédes, hogy

a Top Gun: Maverick egy sor fiatal, tehetséges színészt is beemel a történetbe, akikre építve majd ki lehet terjeszteni a sorozatot,

így Cruise öreg rókaként felügyelheti az új hősök kalandjait.

Az elgondolás hasonló ahhoz, ahogyan a szuperhősös filmek és a Halálos iramban sorozat működik – tehát mindig újabb és újabb karakterek bukkannak fel saját cselekményszállal –, és mivel ezek a franchise-ok milliárd dolláros bevételeket hoznak, nem valószínű, hogy a projekt lekerül a napirendről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!