önértékelési zavar?

2020.06.09. 09:34

Kiderült, miért öltözik fiúsan Billie Eilish

A fiatal énekesnő elárulta, hogy előző kapcsolatában sosem éreztették vele nőiességét, ezért alakult ki ez a stílus.

US singer-songwriter Billie Eilish poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2020 in London on February 18, 2020. (Photo by Tolga Akmen / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – NO POSTERS – NO MERCHANDISE– NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Billie Eilish stílusa igen megosztó, hiszen a fiatal énekesnő kifejezetten fiúsan öltözködik, bő ruhadarabokat visel még a vörös szőnyegen is, szoknya vagy bármilyen nőies kreáció kizártnak mondható az ő esetében.

A brit GQ magazin faggatta legújabb számában arról a sztárt, mi alakította ilyenné az ízlését, melyre megdöbbentő válasz érkezett.

„Most sokkollak! Még sosem éreztem azt, hogy vonzó vagyok. Az előző kapcsolatomban sosem éreztették velem, hogy vágynak rám. És ez nagyon is meghatározó dolog az életemben, hogy senki sem akart engem. Így aztán úgy öltözöm ahogy, és nem gondolok a pasikra.”

Billie azonban nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd rövid topban mutatkozzon, amire egyébként még soha sem volt példa. Mint mondta, néha úgy érzi, hogy beenne ragadt abban a személyiségben, amit kialakított magának, így nem biztos, hogy mindig ilyen fiús lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!