közbeszólt a koronavírus

2020.04.11. 20:26

Már biztosan nem lesz Jóbarátok-találkozó májusban

Várható volt, hogy a járvány miatt elmarad a különkiadás, pedig ezzel debütált volna az HBO Max.

Friends [TV-Series 1994-2004] USA Year : 1994 Created by David Crane Marta Kauffman Jennifer Aniston , Courteney Cox , Lisa Kudrow , Matt LeBlanc , Matthew Perry , David Schwimmer. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP/WARNER BROS. TELEVISION / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12

Fotó: Warner Bros. Television

Az Origo a Wrap alapján azt írja, erre már semmi esély – eleve március 23-án és 24-én tervezték, hogy felveszik a nagy találkozót, de áprilisban sem jöhet ez össze. Nem is minden színész él Los Angeles környékén, és jóformán minden filmes-tévés produkció áll.

A portál szerint az HBO Max ettől még várhatóan elindul, sajtóhírek szerint 15 dollár (kb. 4850 forint) lesz az előfizetés ára az USA-ban. A Jóbarátok 236 részét majd ott lehet megnézni, de a különkiadás, amire sokan várnak évek óta, aligha jön össze az első félévben. Talán majd ősszel sikerül egy stúdióba összeterelni a 10 évadot megélt népszerű komédiasorozat szereplőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!