Járvány

2020.04.17. 09:22

Halle Berry egy szál párnában pózol, és így is vadító

Egy internetes kihíváshoz csatlakozott az 53 éves színésznő.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MAY 15: Actress Halle Berry wearing Teresa Helbig arrives at the Los Angeles Special Screening Of Lionsgate's 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on May 15, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

A közösségi platformok aktív felhasználói már tudják, hogy egy netes hóbortról van szó, akik pedig nem, talán Halle Berryt látva csatlakoznak a mozgalomhoz. Tulajdonképpen sokkal egyszerűbb, mint kézen állva felvenni a felsőnket, egy párna kell hozzá, egy öv, és máris kész az otthoni estélyi – írja a Just Jared alapján a Híradó.

“Most már tudjátok, hogy semmi sem tarthatott vissza, hogy megcsináljam a párnás kihívást!” – írta fotója alá a színésznő, aki designer darabot alkotott a fekete csipkés párnahuzatnak köszönhetően. A kalap és a magassarkú pedig csak hab a tortán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!