jótékonyság

2020.03.26. 17:07

Taylor Swift és Ariana Grande is pénzt küld megszorult rajongóinak

A koronavírus miatt sokan kerültek kilátástalan helyzetbe, az énekesnők pedig akiken tudnak, segítenek.

US singer Taylor Swift arrives for the world premiere of "Cats" at the Alice Tully Hall in New York City, on December 16, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Az egészségügyi veszélyhelyzet jótékonykodásra sarkallt két népszerű énekesnőt – írja a Híradó.

Taylor Swiftet Tumblr oldalán keresztül érte el egy rajongója, aki azon aggódott, hogy vissza kell költöznie New Yorkból vidékre, mivel egyáltalán nem talál a jelen helyzetben munkát.

“Írtam egy posztot, amiben arról panaszkodtam, mennyire ellehetetlenült a zenei élet New Yorkban a koronavírus miatt, és Taylor Swift személyesen biztosította, hogy ne kerüljön veszélybe a maradásom. Jelenleg nem hiszek a szememnek” – írta Holly Turner közösségi oldalán, aki utána a Swifttől kapott 3000 dolláros csekkjét is megmutatta.

Mindeközben a Just Jared úgy tudja, hogy a 28 éves Ariana Grande is titokban hasonlóan jótékonykodik, és már 20 olyan rajongójának küldött pénzt 500 és 1000 dollár között, akik a kormány karanténintézkedései miatt nagyon kilátástalan helyzetbe kerültek.

Az Amerikában népszerű két másik előadó, Lil Nas X & Megan Thee is segíti a rajongóit a Page Six információi szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!