4 klip - 4 stílus

2020.02.20. 10:21

Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

Négy klip, amit kár lenne kihagyni.

Actress Dakota Johnson wearing a Gucci top, pants, and shoes, a Sophie Buhai scrunchie and earrings, and Kate Young for Tura sunglasses arrives at the 2019 Film Independent Spirit Awards held at the Santa Monica Beach on February 23, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

GALANTIS & HOOK N SLING FEAT. DOTAN: NEVER FELT A LOVE LIKE THIS

Február elején jelent meg a Galantis dj páros harmadik albuma, a „Church”. A lemez fókusz trackje a „Never Felt A Love Like This”, amelyet Hook N Sling és Dotan közreműködésével készítettek el. A dal egy igazi feelgood sláger, ami mindenkit megtáncoltat majd.

Pörgős év áll a Galantis mögött, a páros „Bones” című megaslágere hónapokig levakarhatatlan volt a slágerlistákról, a klubok folyamatosan pörgetik számait, „No Money” című daluk pedig többszázmilliós streamet generált a zenei digitális platformokon.

A formáció tavaly októberben mutatta be a Dolly Partonnal és Mr. Probz-zal közös featjét, a „Faith”-et, ami szintén a korong egyik előfutára volt – a közönség pedig egyenesen imádta, a svéd páros a dance chartok egyik állandó szereplőjévé vált vele.

A „Never Felt A Love Like This”-hez egy különleges videóklipet is forgattak. A szereplőket egy válogatásra hívták be, ahol a dalt kellett eljátszaniuk – ők pedig nem tudták, hogy veszik őket, és előadásaikból készül majd el maga a klip.

COLDPLAY: CRY CRY CRY

A Coldplay a 2019 novemberében megjelent „Everyday Life” című albumán található „Cry Cry Cry” című dalhoz készítette el legújabb klipjét. A videót Cory Bailey és A szürke ötven árnyalatából megismert Dakota Johnson rendezték – aki egyébként a banda frontemberének, Chris Martinnak a szerelme.

London egyik báltermében játszódik a számhoz készült képi anyag, egy pár táncol végig a dal alatt, a felvétel végére együtt öregszenek meg, de a szerelmük nem fakul.

Az r’n’b beütésű dal a negyedik az albumról, amelyhez klip készült, az „Orphans”, az „Everyday Life” és a „Daddy” című trackekhez forgatott videókat egyaránt megszerette a közönség.

Bár a rajongók nagyon örültek, hogy

5 év kihagyás után új albummal jelentkezett a brit zenekar, koncertekre egyelőre nem számíthatnak, ugyanis a Coldplay addig nem hajlandó turnéra menni, amíg nem tudják környezetbaráttá és fenntarthatóvá tenni a koncertezést.

ALEC BENJAMIN: OH MY GOD

Áprilisban érkezik Alec legújabb stúdióalbuma „These Two Windows” címmel, a fiatal énekes pedig sorra csepegteti róla a jobbnál jobb szerzeményeket. A korong legújabb előfutára az „Oh My God”, ami ismét slágergyanúra ad okot, hiszen fülbemászó refrénjét egyszerű megjegyezni, az énekes-dalszerző jellegzetes hangját pedig pont ennyire könnyű megszeretni.

A track Alec jövőbeli fiktív énjéről szól, aki nem érti, hogyan változott meg ennyire a sikertől – de persze az énekes reméli, ez nem fog vele valójában megtörténni.

A 25 éves Los Angeles-i zenész már most nem mindennapi zenei múltat tudhat maga mögött.

Első lemezszerződését követően saját magának szervezett Európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak.

Nem sokkal utána már Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett, majd igazán 2017-ben megjelent „I Built A Friend” című dalával belopta magát Amerika szívébe.

Első kiadványa, a „Narrated For You” szintén hatalmas sikert aratott. „Let Me Down Slowly” dala már több mint 523 millió streamlejátszást generált Spotify-on, a hozzá készült videóklipet pedig 111 millióan látták a YouTube-on.

SAWEETIE: SWAY WITH ME (FEAT. GALXARA)

Bombasztikus soundtrack album készült a Birds of Prey, azaz Ragadozó madarak című filmhez. A lemezről elsőként megjelent „Diamonds” című girlpower himnusz Megan Thee Stallion és Normani előadásában óriási közönségkedvenc lett. Extravagáns videójával együtt imádták, most pedig itt a legfrissebb dal a „Birds of Prey” korongról: Saweetie és Galxara közös trackje, a „Sway With Me”.

A jól ismert, sokszor feldolgozott „Sway” című Dean Martin dalt értelmezte újra a két előadó. Galxara remek hangja és Saweetie csajos és dögös rapje mindenkinek elcsavarja a fejét. Nem csoda, hogy két hét alatt már több mint 3.5 millióan megnézték a zenéhez készült szexi klipet a Youtube-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!