szereti őket

2020.02.05. 17:01

Ashton Kutcher a mai napig kapcsolatban van Demi Moore lányaival

A színész tudatosan keresi a lányokat, akik szívesen találkoznak egykori nevelőapjukkal.

US-TIME 100

Forrás: AFP

Fotó: TIMOTHY A. CLARY

Ashton Kutcher és Demi Moore már 2013-ban elváltak, de a színész még mindig tartja a kapcsolatot a színésznő három lányával.

Ashton Kutcher volt a legutóbbi vendég Marc Maron podcastjában, a WTF-ban, ahol arról is beszélt, hogy milyen a kapcsolata volt feleségével, Demi Moore-ral, illetve annak lányaival, Rumerrel, Scouttal és Tallulah-val.

Kutcher elárulta, hogy Moore-ral jó viszonyban váltak el, de nem járnak össze, a lányokkal viszont tudatosan keresi a kapcsolatot. „Mindig szeretni fogom őket, miután segítettem őket felnevelni” – mondta, hozzátéve, hogy a legfiatalabb lány, Tallulah még csak nyolc-kilenc éves volt, amikor Kutcher és Moore elkezdtek randizni, a válásuk idején érettségizett.

Kutcher ugyanakkor azt is elmondta, hogy sosem erőltetné a kapcsolattartást, hiszen nem ő – hanem Bruce Willis – a lányok vérszerinti apja: ha ők elzárkóznának a találkozástól, akkor hagyná őket menni a maguk útján, de szerencsére mindhárman kedvelik egykori nevelőapjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!