Erőnlét

2020.01.26. 21:58

Shakira is keményen edz a Super Bowlra

Jennifer Lopezzel a félidei show fellépője lesz a kolumbiai énekesnő.

Colombian singer Shakira leaves a court in Madrid on March 27, 2019. - A Madrid court will look into allegations that Colombian superstars Shakira and Carlos Vives plagiarised part of their hugely popular Grammy Latino-winner "La Bicicleta." (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: OSCAR DEL POZO

A Super Bowl-döntő minden évben az egyik legnézettebb sportműsornak számít, közel egymilliárd ember nézi szerte a világban. Idén a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers játssza a finálét írja a Csupasport.

A két csapat összecsapásán kívül milliók kíváncsiak a half time show-ra is, amelynek ezúttal Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgójának kedvese, Shakira lesz az egyik főszereplője.

A szexi csípőmozgásáról is híres kolumbiai énekesnő hónapok óta keményen edz, hogy a legjobb formában lépjen színpadra. Társa pedig a szintén bámulatos alakú és fizikumú Jennifer Lopez lesz.

Shakira egy sztáredzőt, Anna Kaisert kérte fel, hogy készítse fel a show-ra.

Az énekesnő fő edzésformája természetesen a tánc, de emellett másfél órás intervalltréningek is szerepelnek programjában. Shakira heti hat napot edz, vasárnaponként tart csak pihenőt, s étkezésén is változtatott, sok zöldséget és fehérjét fogyaszt. A reggelt kávéval indítja, ebédre halat és salátát eszik, vacsorára steaket grillezett paradicsommal, spenóttal. Napközben egészséges snackeket fogyaszt. A Super Bowl előtti utolsó hat hétben pedig teljesen kiiktatta a cukrot az étrendjéből.

Borítókép: Shakira kolumbiai énekes-dalszerző, zenész, producer, táncos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!