gólyahír

2019.12.11. 22:22

Titokban megszületett Anne Hathaway második gyermeke

A színésznőt és családját már a picivel kapták lencsevégre a hétvégén.

US actress Anne Hathaway attends the Amazon Prime Video "Modern Love" premiere reception at the Museum of Modern Love (MoML) on October 10, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman immáron kétszeres szülők – számolt be a gólyahírről a Just Jaredre hivatkozva a hirado.hu.

A színésznő még a nyáron jelentette be, hogy ismételten anyuka lesz, a párról készült legfrissebb fotó alapján pedig azt is lehet tudni, hogy a család legapróbb tagja nincs már a színésznő pocakjában.

Hathaway közösségi oldalán nem tett bejelentést a hírről, pedig terhessége alatt több bájos fotót is posztolt a várandósság örömteli pillanatairól.

A napokban készült lesifotókon viszont már Adamé az édes teher, ő vitte ugyanis babahordóban a picit, akinek neme és neve is titok még.

Anne November 13-án kihagyta a Dark Waters premierjét, melyet, mint rajongóinak megüzente, “jó okkal” tett, így valószínűleg akkoriban születhetett meg a baba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!