hősies akció

2019.10.22. 16:38

Életet mentett Jake Gyllenhaal

Méghozzá egy ismeretlen dalmata kutya életét mentette meg azzal, hogy leállította a forgalmat az úttestre szaladó eb érdekében.

US actor Jake Gyllenhaal poses during a photocall for US director David Fincher's film 'Zodiac' during the 60th edition of the Cannes Film Festival, 17 May 2007. A lavish sprinkle of Hollywood stars and veteran film-makers, a dash of arthouse fare and new international discoveries -- the Cannes filmfest celebrates its 60th edition with a tried and true recipe for success. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo by ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Egy szép őszi New York-i napon Jake Gyllenhaall egy óvatlan kutyatulajdonos hőse lett, amikor a színész a gazdi megiramodott kutyája után, a legnagyobb forgalom ellenére a kocsik közé rohant, megmentve ezzel a dalmata életét – írja a hirado.hu a People magazin alapján.

A szemtanúk szerint a nőismerősével sétálgató Jake azonnal akcióba lendült, amikor meglátta a kocsik közé rohanó ebet, akit először megpróbált elkapni, de néhány sikertelen próbálkozás után inkább leállította a forgalmat, és megpróbálta megnyugtatni, ami már bevált, így a dalmata biztonságban visszakerült az eseményeket lefagyottan bámuló gazdihoz.

A színész egyébként nagy kutyabarát, van is egy német juhász kutyusa, a kis kedvenc kiképzése pedig életének egyik legbüszkébb pillanatai közé tartozik, melyről tavaly mesélt a W magazinnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!