nem lassít

2019.09.15. 22:04

Sylvester Stallone az életével játszik a forgatásokon

A 73 éves színész a korábbi filmjei készítése közben többször is súlyosan megsérült.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Eyepix

Sylvester Stallone akciófilmsztár a szeptember 19-én a hazai mozikba kerülő Rambo V – Utolsó vér című filmre jobban kigyúrta magát, mint valaha. Persze a 73 éves színésznek keményen meg kellett küzdenie a szálkás alakért.

Senkit sem láttam még ke­ményebben tréningezni Slynál, hogy formába lendüljön egy szerep kedvéért – mondta elismerően az exparancsnokát, Trautman ezredest alakító Richard Crenna. „Már kora reggel, a munka megkezdése előtt letudott egy súlyzós edzést, majd a hosszúra nyúló forgatás pihenőidejében elment futni egyet, a nap végén pedig újra vissza az edzőterembe.”

Pedig Stallone egészsége már nem régi, a korábbi filmjei készítése közben többször is súlyosan megsérült. A Rocky II bokszjelenete előtt például magára ejtett egy 100 kilós súlyzót, ám utána odaállt a kamera elé. A Rocky IV viszont már kis híján az életébe került, ugyanis az orosz ellenfelét, Ivan Dragót alakító Dolph Lundgren ütése annyira jól sikerült, hogy Stallone a szívével a sürgősségin kötött ki, és nyolc napot töltött a Santa Monica-i kórház intenzív osztályán.

A Feláldozhatók első részénél egy verekedés után mű­teni kellett a nyakát, a harmadik rész alatt pedig több csavarral rögzítették a gerincét, miután a hátára esett. S akkor még nem is esett szó a Rambo III-ról, ahol hajszálon múlt, hogy nem skalpolta meg egy helikopter.

Ezek után még elismerésre méltóbb, hogy az új filmjeiben sem nyugdíjas tempót diktál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!