übercuki

2019.09.22. 15:36

Serena Williams és kislánya összeöltözött

Még a frizurájuk is ugyanolyan.

MANHATTAN, NEW YORK CITY, NEW YORK, USA - SEPTEMBER 10: Serena Williams arrives at S by Serena Williams during New York Fashion Week: The Shows held at Metropolitan West on September 10, 2019 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Minden idők egyik legnagyszerűbb teniszezőnője, az amerikai Serena Williams anyává válása után is sikeresen tért vissza a pályára, de amikor éppen nem versenyez, akkor kislányával, a kétéves Alexis Olympiával tölti minden szabadidejét – írja a Híradó.

A 37 éves sportolónő most azzal hívta fel magukra a figyelmet, hogy Instagramjára egy elképesztően aranyos képet töltött fel kislányával. Az hagyján, hogy ruhadarabról ruhadarabra összeöltöztek a gyermekkel, de még a frizurájukat is ugyanolyan kontyba állították – írja a Hollywoodlife.

„Szeretünk ikreknek tűnni.” – szól a leírás Serena feltöltött képe alatt. Nem mellékesen az is megállapítható, mennyire jó ízléssel öltöznek fel Williamsék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!