exkluzív show

2019.09.14. 21:44

Saját szakácsával érkezik hozzánk Bryan Adams

Mivel a zenész vegetáriánus a séfje külön konyhahelyiséget kap a backstage-ben, ahol terítékre kerülnek hazai specialitások is.

Forrás: AFP

Fotó: Samuel Kubani

Különleges koncertet ad Bryan Adams Budapesten szeptember 28-án – írja a Bors. Szeptember 28-án a Hősök terén a Grammy-díjas Bryan Adams koncertjével ünnepli 20. születésnapját a skandináv lottó.

A Bors információi szerint a kanadai világsztár hat kamionnal érkezik a fővárosba, aminek oka, hogy a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, kétórás exkluzív show-val lép fel. Ennek része a megnövelt, a színpad hátsó felében lévő videofal, amely egyedülálló koncertélményt nyújt majd a magyar közönség számára.

Éppen ezért a megszokottól eltérően a helyszíni építkezés már egy nappal korábban megkezdődik. A lap azt is megtudta, hogy mivel Bryan Adams vegetáriánus, ezért saját szakáccsal érkezik, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben, ahol terítékre kerülnek hazai specialitások is.

Adams pályafutása során turnézott mind a hat kontinensen, negyven országban vezette a slágerlistákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!