Hírességek sétánya

2019.08.07. 12:08

Guillermo Del Toro is csillagot kapott

Az 54 éves rendezőé lett a 2669. csillag a turisták kedvelt célpontjának számító Hollywood Boulevard-on.

Guillermo del Toro mexikói filmrendező megcsókolja hazája zászlóját a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán

Forrás: MTI/API/nvision

Fotó: Willy Sanjuan

A ceremónián Lana Del Rey énekes-dalszerző és J.J. Abrams filmrendező méltatták az Oscar-díjas mexikói filmrendező, producer és forgatókönyvírót.

A mexikói filmrendező amerikai pályatársával, Michael Mann-nal a nevét viselő csillag avatási ünnepségén
Fotó: Nina Prommer / MTI/EPA

A víz érintése című fantasy filmért tavaly a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett Guillermo del Toro köszönőbeszédében kitért mexikói származására és arra bátorított minden bevándorlót, hogy mindig a lehetőségeket lássák az életben és ne az akadályokat.

A mexikói filmrendező csillaga
Fotó: Nina Prommer / MTI/EPA

„Higgyetek a bennetek élő történetekben és higgyetek abban, hogy mind képesek vagyunk változást hozni, hogy mindnyájunknak van mesélnivalója” – tette hozzá a filmes.

A Hollywood Boulevard Hírességek sétánya nevű szakaszán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!