eredeti felállásban

2019.07.22. 21:07

Újabb legendás lánybanda áll össze

Az elmúlt öt évben már rendszeresen összejártak.

(dpa) - The British girl band Sugababes, (from L to R) Heidi Range, Mutya Biena and Keisha Buchanan, perform during the 'Bravo Supershow 2003' in Cologne, Germany, 8 March 2003. During the show, German and international stars received Golden Otto awards in the categories supersinger, superband, TV star, comedy star, film star, and shooting star. The show will be broadcast on 22 March on RTL. (ATTENTION: Picture allowed for print only with reference to the event!)

Forrás: AFP

Fotó: DPA/AFP

Közös dalokon dolgozik és megalakulások huszadik évfordulójának apropóján jövőre turnézni indul a legendás Sugababes. A 2000-es évek népszerű lánycsapata ráadásul az eredeti felállásban, Mutya Buenával, Keisha Buchanannel és Siobhan Donaghy-vel tér vissza, ami máris felcsigázta a rajongókat – írja a Borsonline.

Buena szerint az elmúlt öt évben már rendszeresen összejártak, és MKS néven már működtek együtt a régi a barátnők, ám a Sugababes névhez ragaszkodnak. Már most annyi új zenét írtak és hangszereltek nekik, hogy simán kijöhet belőle a következő nagylemez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!