a szerepük még titok

2019.07.06. 10:27

Tovább bővült a Halálos iramban sztárcsapata

A kilencedik rész forgatása nemrég kezdődött, ezért csak jövőre kerül a mozikba, de a főhősöket addig sem kell nélkülözniük a nézőknek.

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Megszokott dolog, hogy epizódról epizódra egyre több sztár kap szerepet a Halálos iramban sorozatban. Most további három szereplővel bővült a csapat: Finn Cole, Anna Sawai és Vinnie Bennett csatlakozott Vin Dieselékhez a Halálos iramban 9-ben. Azt nem tudni, hogy milyen szerepet kaptak, de nyilván a rokonszenves zsiványok társaságát erősítik – írja cikkében a hirado.hu.

Finn Cole eddig sorozatszínészként bizonyított, a Birmingham bandája című széria és az Animal Kingdom szárjaként komoly rajongótábort szerzett magának. Az új-zélandi/kínai Anna Sawai számára a Halálos iramban 9. jelentheti a nagy kiugrást, Vinnie Bennettet pedig a Páncélba zárt szellemben láthattuk Scarlett Johansson oldalán.

A Halálos iramban 9. forgatása nemrég kezdődött, csak jövőre kerül a mozikba, de addig sem kell nélkülöznünk néhány főhőst, mert Dwayne Johnson és Jason Statham most nyáron harcba indul a világ megmentéséért a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című spinoffban, ahol Idris Elba lesz az ellenfelük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!