mert megérdemli

2019.06.08. 09:19

Aláírásgyűjtés indult Vasember felélesztéséért

Eddig 16 ezren írták alá a petíciót, ami egyértelműen bizonyítja, hogy a nézők nem tudnak belenyugodni a Végjátékban történtekbe.

Forrás: AFP/Marvel studios

Fotó: Collection Christophel

A petíciók korát éljük. Azok után, hogy a Trónok harca rajongói az HBO-tól az utolsó éved újraforgatását követelték nemrégiben, most a Bosszúállók: Végjátékban elhunyt karakter visszaírásáért gyűjtenek aláírást a Marvel-rajongók – írja cikkében a hirado.hu.

Tony Stark, azaz Vasember karaktere nélkül sokan elképzelni sem tudják a Marvel jövőjét, valamint az önfeláldozó tudós megérdemli, hogy lássa felnőni kislányát. A Change.org oldalon nemrégiben megjelenő petíciót eddig 16 ezren írták alá, mely minden bizonnyal még csak a kezdet.

“Tony megérdemli, hogy teljesen felélesszék! Mindig készen állt rá, hogy kockáztassa az életét, szenvedjen, vagy épp feláldozza magát másokért. Sohasem lehetett boldog, akkor pedig amikor végre megkapja, amire mindig is vágyott, egy feleséget és gyereket, meghal. Imádjuk őt háromezerszeresen!” – olvasható a felhívás szövegében, melyet a comicbook.com is idéz cikkében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!