megtalált boldogság

2019.05.06. 12:12

Elon Muskkal randizik Angelina Jolie

A színésznő kegyeiért az utóbbi időben állítólag két dúsgazdag férfi is versenyzett.

Actress and UN High Commissioner for Refugees, Angelina Jolie attend a meeting of the UN Peacekeeping Ministerial: Uniformed Capabilities, Performance and Protection at the United Nations in New York March 29, 2019 in New York City. (Photo by Johannes EISELE / AFP)

Forrás: AFP

Bepasizott Hollywood koronázatlan királynője, Angelina Jolie. A hírek szerint három évvel a válása után a milliárdos üzletember, Elon Musk oldalán találta meg a boldogságot – írja a Lokál.

Angelina Jolie magánéletéről keveset tudni azóta, hogy 2016-ban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadták a válási papírokat Brad Pitt-tel.

A búcsú hevesre sikeredett,

a két sztár szinte semmiben nem értett egyet, ám hosszas vívódás után megegyeztek, hogy a jövőben közösen nevelik gyerekeiket.

Mindeközben a sármos színészt hírbe hozták egy tucat nővel, köztük egy

spirituális gyógyítóval, egy professzorral, a dögös színésznővel, Charlize Theronnal, sőt Jolie előtti feleségével, Jennifer Anistonnal is.

A minap a Jóbarátok sztárját 50. születésnapja alkalmából egy 17 milliárd forintos villával is megajándékozta.

Ezzel szemben Jolie-ról mindenki azt feltételezte, hogy magányosan tölti a mindennapjait, a Mirror információi szerint ez azonban egyáltalán nem igaz.

A színésznő kegyeiért az utóbbi időben állítólag két dúsgazdag férfi, a Twitter társalapítója, Jack Dorsey és a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk is versengett.

Egy bennfentes szerint Angelina már választott is az udvarlók közül, és a milliárdos üzletember, Elon Musk mellett tette le a voksát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!