kéz a kézben

2019.04.24. 19:09

Jól időzítette első nyilvános megjelenését a hollywoodi sztárpár

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger már négy hónapja jegyben jár, de nyilvános eseményen most először jelentek meg.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 22: Katherine Schwarzenegger and Chris Pratt arrive at the World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures and Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' held at the Los Angeles Convention Center on April 22, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

A párocska újabb mérföldkövet tudhat maga mögött: most először jelentek meg együtt vörös szőnyegen, ráadásul Hollywood egyik legjobban várt eseményén – írta meg a hirado.hu az Elle magazin cikke alapján. A pár a Bosszúállók: Végjáték premierjére kéz a kézben érkezett, mely alkalomból Katherine egy lenyűgöző estélyit választott. Tökéletes párt alkottak együtt, sugárzott róluk, hogy fülig szerelmesek.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt az új Bosszúállók film premierjén Los Angelesben
Fotó: Xavier Collin / AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Chris Pratt januárban jelentette be, hogy megnősül, ezzel pedig különleges családba házasodik be, hiszen leendő apósa Arnold Schwarzenegger, míg anyósa, Maria Shriver a néhai John F. Kennedy unokahúga. És hogy mit gondolnak a szülők a frigyről? Arnold a következőt nyilatkozta az Extra magazinnak:

„Annyira fantasztikus, Katherine annyira boldog, mindketten azok, és ahogy ezt már neki is mondtam, Chris egy nagyon szerethető fickó. Őszintén kedvelem, fantasztikus ember!”

Míg Maria a pár kerítője volt, így az ő véleménye sosem volt kérdéses. Chris és Katherine tavaly április óta alkot egy párt, január óta pedig már egy fedél alatt laknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!