Aranyhangú énekes

2019.03.04. 10:53

Andrea Bocelli duplázik az Arénában

A világhírű tenor ismert operarészletekkel, népszerű popalbumainak és a „Sí” legújabb lemezének dalaival készül a koncertekre, ahol szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

November 16-a után november 17-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában Andrea Bocelli, napjaink egyik énekes géniusza.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Andrea Bocelli legújabb albuma az előző év október végén jelenik meg Sí címmel. A lemez 16 vadonatúj dalt tartalmaz, amelyek témája a szeretet, a család, a hit és a remény. A korongon a világ legkiválóbb zenei csillagaival énekel együtt, így Ed Sheerannel, Dua Lipával, a crossover szupersztárjával, Josh Grobannal, a klasszikus szoprán Aida Garifullinával, valamint 20 éves fiával, Matteo Bocellivel.

A lemez középpontjában a Fall On Me című közös számuk áll, amely a szülő és gyermek közötti kötődést tükrözi.

Az összetéveszthetetlenül egyedi énekhanggal bíró Bocelli legnagyobb slágere a Con te partiro, melynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje Time to say goodbye megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött és a fél világon hónapokig vezette a slágerlistákat – minden bizonnyal ez is elhangzik majd a budapesti koncerteken.

A novemberi koncertekre jegyek ide kattintva válthatók.

Borítókép: Andrea Bocelli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!