Nevelési kérdések

2019.02.04. 16:21

Nem biztos, hogy arra tanítanánk a gyerekünket, amire Pink

Az énekesnő mindig is extravagáns volt, legutóbbi szülői döntésével azonban a szokottnál is jobban megosztotta rajongóit.

Singer-songwriter Pink attends the premiere of Disney's "Alice Through The Looking Glass" with her husband Carey Hart (L) and daughter Willow Sage Hart, May 23, 2106 at the El Capitan Theatre in Hollywood, California. (Photo by Robyn BECK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Pink amerikai énekesnő kemény külsejével és karcos hangjával a vadóc dívák sorát erősíti. A művésznő egyébként igen sokoldalú, a magánéletben pedig állítólag szelíd és közvetlen személyiség.

Portálunk is beszámolt korábban arról, hogy kislányával, Willow Sage Harttal szívesen énekel közösen. A Ripost cikke viszont most arról számol be, hogy igen furcsa „hobbit” találtak a gyermeknek a szülők: a kislány ugyanis lőni tanul, méghozzá nem játékból, hanem komolyan, valódi fegyverrel.

A fotót az énekesnő férje tette közzé az Instagramon. Szerinte erre azért van szükség, hogy a kicsi felkészült legyen, és tudjon helyesen bánni a fegyverrel, hiszen így meg tudja magát védeni, ha úgy alakul. Ezen azonban sokan felháborodtak, hiszen alapvetőnek gondolják – nagyon helyesen -, hogy egy gyerek kezében nincs helye fegyvernek.

Borítókép: Pink, férje és kislánya, Willow.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!