szürreálisnak tartja

2019.02.06. 22:34

Csillagot kapott Pink a hollywoodi Hírességek sétányán

A háromszoros Grammy-díjas Pinket férje, az egykori motocross versenyző Carey Hart és gyerekeik, Willow Sage és Jameson Moon kísérte el az ünnepségre.

Forrás: MTI/AP/Invision

Fotó: Phil Mccarten

Pink csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán: az amerikai énekesnő családja körében leplezte le az emléktáblát kedden.

Teljesen „szürreális”, hogy ilyen kitüntetést kapok

- mondta Pink.

Pink amerikai popénekesnő és férje, Carey Hart amerikai motorversenyző a gyerekeikkel az énekesnő nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2019. február 5-én
Fotó: Phil Mccarten / MTI/AP/Invision

Kiemelte: 23 évvel ezelőtt írta alá az első lemezszerződését, de sohasem hitte, hogy ilyen karrierje lesz.

Pink – polgári nevén Alecia Beth Moore – kapta a 2656. csillagot a sétányon.

Ellen DeGeneres talkshow-sztár beszédében elmondta: Pink félénk, lusta, csendes és aggodalmaskodó – pont az ellenkezője annak, amit mutat.

A poprock énekesnő, akinek 2017-ben jelent meg hetedik stúdióalbuma Beautiful Trauma címmel, márciusban ismét világkörüli turnéra indul, amely Európában érinti többek között Nagy-Britanniát, Franciaországot, Németországot, Lengyelországot és Svájcot. A Magyarországhoz legközelebbi állomás a július 24-i bécsi koncert lesz.

Borítókép: Pink amerikai popénekesnő a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2019. február 5-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!