népszerűek

2019.01.09. 11:40

Ismét nálunk koncertezik a Bullet For My Valentine

A walesi heavy metál csapat az elmúlt években több sikeres koncertet adott Magyarországon.

Bullet for my Valentine perform on the first day of the Lowlands festival in Biddinghuizen, the Netherlands, on August 16, 2013. AFP PHOTO/ KIPPA FERDY DAMMAN netherlands out (Photo by Ferdy Damman / ANP / AFP)

Forrás: ANP / AFP

Fotó: Ferdy Damman

Újra Magyarországon koncertezik a Bullet For My Valentine. A walesi heavy metál csapat április 10-én a Barba Negra Music Clubban lép fel – közölte a szervező Live Nation.

A különböző stílusokat vegyítő, zenéjében agresszív, gyors ütemeket dallamos refrénekkel váltogató Bullet For My Valentine az elmúlt években több sikeres koncertet adott Magyarországon: 2013-ban a soproni VOLT Fesztiválon, 2016-ban a Szigeten, tavaly pedig a Budapest Parkban.

Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított együttes az elmúlt két évtizedben folyamatosan szilárdította meg helyét a keményzenei színtéren, eddigi hat stúdiólemeze több mint tízmillió példányban kelt el világszerte.

A négytagú zenekar – a jelenlegi felállásban Matt Tuck (ének, gitár), Michael Paget (gitár, vokál), Jamie Mathias (basszusgitár) és Jason Bowld (dob) – a Kerrang! magazin díjkiosztóin három egymást követő évben kapta meg a legjobb brit együttes címet. A legutóbbi lemezük tavaly jelent meg Gravity címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!