reszkessetek, betörők!

2018.12.01. 17:01

Kevinként izgul rá csaja Macaulay Culkinra

A karácsonykor véletlenül otthon felejtett kissrác szerepe tette világhírűvé, ez átok és áldás egyszerre.

Forrás: AFP

Egy show-műsorban vallott barátnője különös perverziójáról a hajdani gyereksztár. Fogadjunk, hogy a törölközős rész villanyozza fel leginkább Brendát – írja a Borsonline.

Hihetetlen, de Macaulay Culkin olykor-olykor még visszanézi a Reszkessetek, betörők! című filmet. A karácsonykor véletlenül otthon felejtett kis Kevin szerepe tette világhírűvé, ez átok és áldás egyszerre. Ugyan megőrjíti, hogy lépten-nyomon felismerik, ám rájött, nagysze­rűen lehet csajozni is ezzel. Jimmy Fallon műsorában elárulta: szerelmét, Brenda Songot mindig izgalomba hozza az unásig ismert film.

Képzeld csak el: tévézel a barátnőddel, kapcsolgattok, és egyszer csak belefuttok a filmbe… Mire én: meg akarod nézni? Meg akarod ezt nézni a valódi Macaulay Culkinnal? Erre ő: naná! Hát, ha ez indítja be, legyen! – szögezte le Culkin, aki másfél éve randizik a Disney Channel egykori gyereksztárjával.

S, ami a felismerést illeti, a műsorban kifejtette: ezek a hetek a legnehezebbek számára.

Persze, az év minden szakában felismernek, de olyan ez, mint egy diagram: karácsony táján van egy jelentős felfelé ívelés a vonalban. Ilyenkor sokkal többen leszólítanak, mint máskor – magyarázta a 38 éves színész.

Az első rész még hagyján, de a másodikat sosem akarom visszanézni. Hajnali négykor kezdődtek a forgatások… Bőven elég volt, hogy ott voltam, nem akarom még látni is! – szögezte le.

Az első részt viszont számtalanszor látta, s a mai napig a gyermekkori énjével párhuzamosan mormolja a szövegét – persze csak akkor, amikor barátnője el nem tereli a figyelmét róla!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!