királyi család

2018.12.05. 14:33

Hógolyóval dobálták meg Vilmos herceget és Katalin hercegnét (videó)

Azért voltak jelen, mert Mikulás-ünnepséget szerveztek a Királyi Légierő katonáinak gyermekei részére.

Cambridge hercege és hercegnéje egy kisebb hócsatába keveredett, amikor végigsétáltak a Kensington palota udvarán – írja a Metro alapján a Borsonline.

Kate Middleton és férje, Vilmos herceg azért voltak jelen, mert Mikulás-ünnepséget szerveztek a Királyi Légierő katonáinak gyermekei részére. Mivel Angliában viszonylag ritka az igazi hó, most is műhavat fújtak a levegőbe a szervezők, és puha fehér labdákkal imitálták a hógolyókat. Ezzel dobták meg játékosan a hercegi párt, akik mosolyogva kapták el a labdákat, majd viszonozták a támadást.

Vilmos és én csak a hálánkat szerettük volna kifejezni nektek. Nem csupán azért, mert eljöttetek ma az ünnepségre, hanem megköszönni az erőfeszítéseteket, amit nap mint nap tesztek az emberekért. Tudom, milyen nehéz, különösen most, az ünnepek közeledtével, hogy sokan nem lehettek együtt karácsonykor a szeretteitekkel, mert a kötelességetek teljesítitek – mondta Katalin hercegné, akinek 2012-ben a férje szintén távol töltötte az ünnepeket az otthon melegétől, mert épp szolgálatban volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!