maga is meglepődött

2018.11.06. 09:49

Kiderült, ki a legszexibb férfi

Idris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának.

British director Idris Elba poses on the red carpet at the UK premiere of Yardie, in central London on August 21, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)

Fotó: AFP

A 46 éves londoni színész elmondta: először el sem akarta hinni a hírt, mikor a celebmagazin megkereste.

„Azt gondoltam, nem létezik, most tényleg? Aztán belenéztem a tükörbe, hogy ellenőrizzem, és azt mondtam magamban: igen, ma tényleg szexi vagyok”

- viccelődött a sztár. Majd hozzátette: „azért valóban jó érzés volt, kellemes meglepetés, ami

kétségtelenül feldobja egy ember egóját”.

Az afrikai bevándorlók gyermekeként született Elba Nagy-Britannia egyik legismertebb színésze, aki a Luther című krimisorozat sztárjaként Golden Globe-díjat is kapott, de a nézők a Thor című szuperhősfilmben és a Drót című amerikai tévésorozatban is láthatták.

A színész rajongótábora hosszú ideje lobbizik, hogy ő legyen a következő James Bond Daniel Craig után.

A People magazintól korábban mások mellett Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney és Channing Tatum is megkapta a legszexibb férfi címet. De az afroamerikai sztárok közül eddig csak két színész, Denzel Washington és Dwayne Johnson előzte meg Elbát a sorban.

Íme, amint Jimmy Fallon bejelenti a nagyszerű hírt:

A People magazin, amely 1985 óta választja meg évről évre a legszexibb férfit, pénteken megjelenő különleges kiadásának címlapján közli Idris Elba fotóját.

Borítókép: AFP / Anthony Harvey

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!