nem maradhatott titokban

2018.10.01. 14:09

Majdnem titokban ment férjhez Gwyneth Paltrow

Bár a sztár igyekezett eltitkolni az esküvőjét, ez nem igazán sikerült neki.

Actress Gwyneth Paltrow attends the amfAR's Inspiration Gala Los Angeles, in Los Angeles, California, on October 29, 2015. AFP PHOTO/ VALERIE MACON / AFP PHOTO / VALERIE MACON

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Aki azt gondolja, hogy a hollywoodi sztárok élete az állandó tündöklésről szól, nagyot téved. Itt van mindjárt a magánélet, pontosabban annak hiánya. A hírességnek és a gazdagságnak ugyanis ára van: sok amerikai sztár minden lépését árgus szemek követik nyomon.

Semmi nem maradhat titokban, egy edzés, egy bevásárlás, egy nyaralás sem. Egy esküvő pedig pláne nem.

Így járt az amerikai színésznő, Gwyneth Paltrow is, aki ugyan próbálta végig titokban tartani, a Daily Mail mégis lebuktatta. A 46 éves színésznő a hétvégén férjhez ment Brad Falchukhoz, s a lap drónfelvételeket készített a készülődésről.

A gigantikus lagzit Long Islanden, a menyasszony csodálatos kastélyának kertjében tartották

számol be róla a Bors. Az Oscar-díjas színésznő sátras lagzit álmodott az ősfás parkba, ahol már hajnaltól sürgölődött a személyzet.

A vendégek között volt Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld és Steven Spielberg, ám Paltrow volt férje, Chris Martin nem vett részt a bulin.

Borítókép: AFP PHOTO/ VALERIE MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!