anyagi bizonytalanság

2018.08.09. 10:19

Visszautasítja Brad Pitt Angelina Jolie állítását

Pitt jogi képviselői szerint a színész több mint 1,3 millió dollárral (360 millió forint) járult hozzá Jolie és hat gyermekük kiadásaihoz azóta, hogy a pár 2016-ban különvált.

Forrás: afp

Brad Pitt amerikai színész visszautasította azon állításokat, amelyek szerint nem támogatja megfelelően anyagilag a gyermekeit és azzal vádolta meg válófélben lévő feleségét, Angelina Jolie-t, hogy megpróbálja manipulálni a sajtót a pár hosszúra nyúló válási procedúrája során.

A Los Angeles-i feljebbviteli bírósághoz benyújtott dokumentumok szerint a színész továbbá 8 millió dollárt adott kölcsön Jolienak, hogy a színésznő új házat vehessen.

Jolie ügyvédei szerint azonban Pitt kamatot számol fel a Jolie-nak adott kölcsönre és a színésznő egyedül kénytelen fedezni a gyerekek ellátási költségeinek döntő részét.

Keddi bírósági beadványában Jolie azt írta, hogy Pitt „nem fizetett megfelelő gyerektartást” azóta, hogy a színésznő 2016 szeptemberében kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Pitt ügyvédei válaszként úgy fogalmaztak, hogy a színésznő állításai „alig burkolt erőfeszítések a sajtóban megjelenő hírek manipulálására”.

Pitt és Jolie 2004-től éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze. Három saját és három fogadott gyermekük van. A gyerekek elsődleges felügyeleti jogát Jolie kapta meg.

A színésznő korábban elmondta, azért döntött a válás mellett, mert nem értett egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.

A gyermekek felügyeletének ügyében a végső döntés még nem született meg.

A színésznő kedden hangsúlyozta, hogy fel akarja gyorsítani a válási procedúrát és 2018 végére ismét egyedülálló akar lenni. Pitt bírósági beadványa szerint azonban nem Jolie, hanem a színész volt az, aki elsőként kérvényezte az eljárás meggyorsítását.

Borítókép: Brad Pitt 2016. november 9-én

AFP PHOTO / VALERIE MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában