buli, pop, haverok

2018.08.16. 19:15

Marokkóban ünnepli szülinapját Madonna

Marrakesben ünnepli csütörtökön 60. születésnapját a pop királynője, Madonna, aki barátaival együtt fedezi fel Marokkó leglátogatottabb üdülővárosának szépségeit – értesült a helyszínen az AFP francia hírügynökség.

A hagyományos ékszerekkel szinte beborított sztár fényképe, akit egyik rajongója „berber királynőnek” titulált, valamint a #Marrakeh és #birthday#magic hashtagek járványszerűen terjednek a közösségi oldalakon az után, hogy megjelentek a színésznő Instagram-oldalán.

Az inkognitóját megőrizni kívánó pop díva hagyományos muzulmán öltözékben, a szem kivételével az arcot eltakaró moszlim kendőben érkezett a város luxusszállodájába. Az egykori palota díszbe öltözött Madonna látogatásának tiszteletére, a biztonsági szolgálat elkobozta a személyzet mobiltelefonját, hogy teljes diszkréciót biztosítson a sztár tartózkodásához.

Érkezése után Madonna az óváros szűk utcáin sétált, majd egy helyi étteremben vacsorázott mintegy tizenöt fős társaságával helyi médiaértesülések szerint. Az énekesnő testőreivel körülvéve, a marokkói rendőrség felügyelete alatt közlekedik.

Szerda éjjel Madonna fedetlen arccal, kék tunikában és szalmakalapban sétált a családjával és a barátaival az éjszakai életéről, kígyóbűvölőiről és mesemondóiról híres történelmi Dzsemaa el-Fna téren.

Madonna az éllovasok között szerepel a világ legtöbb lemezt eladó énekesei között, csupán néhányan – így a Beatles, Elvis Presley, illetve Michael Jackson – előzi meg a Guinness-rekordok könyve szerint.

A popdíva lehet most így érzi magát:

Borítókép: AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Jason Merritt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!