kerítőnő

2018.07.16. 14:34

Barátnője keres párt a Jó Barátok sztárjának

A hírek szerint Jennifer Aniston olyannyira túltette magát a válásán, hogy már a randizáson töri a fejét.

US actresses Courteney Cox (L) and Jennifer Aniston address the crowd during the 46th American Film Institute Life Achievement Award Gala at the Dolby Theatre in Hollywood on June 7, 2018. The American Film Institute (AFI) is honoring US actor George Clooney with the 46th AFI Life Achievement Award. / AFP PHOTO / VALERIE MACON

A színésznő nem sokkal Valentin-nap után, februárban jelentette be, hogy férjével, Justin Theroux-val szétválnak útjaik. A sztárpár békésen, közös megegyezéssel vált el, és megbeszélték, hogy várnak a bejelentéssel, amíg túlteszik magukat az első sokkon. Nem így történt.

A Bors szerint a színésznő barátnői azt mondták, Anistonban csak akkor tudatosult igazán a veszteség mértéke, amikor nyilvánosságra hozták a hírt, ezért végigszenvedte a februárt. Azóta azonban már jobban van, sőt!

„Nagyon erős nő, a legnehezebb napokban is bízott benne, hogy hamarosan jobban lesz” – méltatták barátnői, akik az E! Newsnak azt is elárulták, hogy Aniston már randizáson töri a fejét, „kerítőnek” pedig a Jóbarátokból ismert kolléganőjét, Courteney Coxot kérte fel.

Vajon mi sül ki ebből?

Borítókép: AFP PHOTO / VALERIE MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!