Micsoda buli

2018.06.12. 10:25

Shakira fiai partyarcok lettek

"Most először látják az anyjuk showját!"

03 June 2018, Hamburg, Germany: The Colombian Singer Shakira on stage during the kick-off concert of her "El Dorado World Tour" at the Barclaycard Arena. Photo: Daniel Reinhardt/dpa - ATTENTION: editorial use only in connection with the latest coverage and only if the credit mentioned above is referenced in full

Shakira jelenleg az El Dorado című turnéján jár. Szombaton a kolumbiai szupersztárnak és Gerard Piqué, az FC Barcelona világklasszis focistájának közös fiai, Milan és Sasha életükben először látták anyukájukat élőben koncertezni Londonban – adta hírül a Billboard.

Shak megosztotta a különleges pillanatot az összes rajongójával a közösségi médián keresztül, a videót ugyanis közzétette Instagram-oldalán. „Most először látják az anyjuk showját” – mondta az énekesnő a színpadon, szavait pedig hatalmas ováció fogadta. A kamera közelről mutatta a fiúkat, akik nagyon izgatottaknak tűntek.

Milan és Sasha alaposan kimerülhetett a nagy bulizásban: édesanyjuk ölében pihenték ki a koncert fáradalmait.

Borítókép: Shakira az El Dorado turné hamburgi állomásán.

Forrás: AFP / DANIEL REINHARDT / DPA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!