Bimbózó románc

2018.06.01. 11:24

Ilyen, amikor Jennifer Anistont Emma Stone-ra cserélik

Justin Theroux túllépett feleségén, a Jóbarátok sztárján. Emma Stone-nal tavaly együtt forgattak, most pedig együtt nyaralnak.

Franciaországban próbált elbújni a nyilvánosság elől Jennifer Aniston elhidegült férje és az Oscar-díjas színésznő, Emma Stone, de a Saint-Paul de Vence-ben pihenő párt egy lesifotósnak sikerült megörökítenie – írja a Breaking News Home-ra hivatkozva a Hirado.hu.

Fotó: Twitter / Breaking News Home

Mint írják, a 46 éves Justin és a 29 éves Emma is részt vett korábban a Louis Vuitton 2019 Cruise Collection show-ján, melyet hétfőn a városban tartottak, a kiruccanást azonban közös barátaikkal meghosszabbították.

A pár korábban együtt távozott a Met-gála afterpartijáról, majd látták őket New Yorkban együtt szusizni. Áprilisban Justin közös fotót is posztolt Emmával.

A két híresség egyébként közösen forgatta a Netflixnek a Maniac című sorozatot, ahol a bennfentesek szerint kifejezetten összemelegedtek. Többen Emmát okolják azért, hogy Justin és Jennifer februárban szakított.

Borítókép: Jennifer Aniston és Emma Stone. A képek forrása: AFP/ Jean-Baptiste Lacroix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!