Furcsa gondolat

2018.04.29. 18:48

Gwyneth Paltrow nem bánná, ha volt férje kísérné az oltárhoz

Amikor hozzámegy leendő férjéhez, Brad Falchukhoz.

Actress Gwyneth Paltrow arrives for the World Premiere of the film 'Avengers: Infinity War' in Hollywood, California on April 23, 2018. / AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN

Az amerikai színésznő nemrégiben komolyan eljátszott a gondolattal, hogy exférjét, a Coldplay énekesét, Chris Martint kéri meg rá, hogy oltárhoz kísérje következő esküvőjén. A brit Metro című lap szerint Paltrow és Martin hivatalosan csak 2014-ben bontották fel tízéves házasságukat, ám azóta is nagyon közeli viszonyban vannak egymással, és rendszeresen nyaralnak együtt közös gyermekeikkel is.

Most többen azt suttogják:

Gwyneth-nek nincs határozott elképzelése arról, kit is szeretne felkérni a megtisztelő feladatra, mivel a hírek szerint Chris Martin mellett a legendás rendező, Steven Spielberg is szerepel a listán.

Egyesek szerint a színésznő egyszerűen úgy oldaná fel a problémát, hogy mindkettőjüket felkéri kísérőnek, ami első hallásra eléggé meglepő gondolatnak tűnik.

Borítókép: AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!