néma világsztár

2018.01.31. 16:54

Milliók örömére tátog Morgan Freeman

Az 52. Super Bowlra a gyártók is nagyon készülnek, elsősorban reklámokkal. Az egyik italmárka például Missy Elliott egyik régi slágerét eltátogó Morgan Freemannel hirdeti termékét.

Február 4-én lesz az 52. Super Bowl, amire a sportszeretők mellett a gyártók is nagyon készülnek. Elsősorban reklámokkal. A Mountain Dew például azzal tűnt most ki, hogy egyik italát a rapet tátogó Morgan Freemannel hirdetik. A National Geographic Isten nyomában című sorozatából is ismert színész a híres rapper-producer, Missy Elliott egyik régi slágerét, a Get Ur Freak On-t tátogja el – írja az Origo.hu.

Az előadás elsősorban Freeman nagyon jó mozgása miatt lett kifejezetten szórakoztató. És az is különös ízt ad az egésznek, hogy közben a dal az eredeti verzióban, tehát Missy Elliott hangján szólal meg, Morgan Freeman csak tátogja a szöveget. A poén kedvéért az énekesnő is megjelenik, és egyik alkalommal éppen az eredeti szövegben szereplő „nigga” szó szándékosan elkendőzött verzióját üvölti be. Máskor pedig direkt elhallgat, becsukja a száját, hiszen Morgan Freemané a főszerep, Missy Elliott csak a hangját adja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!